Isabellah Moraas jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Isabellah Moraa Andersson har 1 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är AB Isabellah 42,195.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-01-29.

Isabellah Moraa Andersson är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 35 000 kr i 1 av de bolag som Isabellah Moraa Andersson äger eller kontrollerar.

Isabellah Moraa Anderssons utdelning var 35 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2020 ‐ 2021 har Isabellah Moraa Anderssons sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 53 000 kr.

Bolag Genom Andel
AB Isabellah 42,195 Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Isabellah Moraa Andersson har 1 personkopplingar, varav 1 st är män, 0 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 70 år.

2016

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!