Susanne Inger Mariannes jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Susanne Inger Marianne Ljung har 1 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Susanne Ljung Produktion AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2022-05-21.

Susanne Inger Marianne Ljung är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2020 gjordes utdelning på totalt 200 000 kr i 1 av de bolag som Susanne Inger Marianne Ljung äger eller kontrollerar.

Susanne Inger Marianne Ljungs utdelning var 200 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2019 ‐ 2020 har Susanne Inger Marianne Ljungs sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 400 000 kr.

Bolag Genom Andel
Susanne Ljung Produktion AB Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Susanne Inger Marianne Ljung har 2 personkopplingar, varav 1 st är män, 0 st är kvinnor och 1 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 64 år.

2012

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!