Jennys jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Jenny Strömstedt har 4 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Leelou Produktion AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2022-10-03.

Jenny Strömstedt är verklig huvudman eller företrädare för 2 st bolag.

För året 2020 gjordes utdelning på totalt 800 000 kr i 1 av de bolag som Jenny Strömstedt äger eller kontrollerar.

Jenny Strömstedts utdelning var 800 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2019 ‐ 2020 har Jenny Strömstedts sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 1 526 000 kr.

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Jenny Strömstedt har 4 personkopplingar, varav 3 st är män, 1 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 54 år.

2022

2021

2011

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!