Anna Veras jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Anna Vera Vitali har 1 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Girl on film AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2022-05-20.

Anna Vera Vitali är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 184 000 kr i 1 av de bolag som Anna Vera Vitali äger eller kontrollerar.

Anna Vera Vitalis utdelning var 184 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2020 ‐ 2021 har Anna Vera Vitalis sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 361 000 kr.

Bolag Genom Andel
Girl on film AB Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Anna Vera Vitali har 1 personkopplingar, varav 0 st är män, 1 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 69 år.

2015

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!