Sofias jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Sofia Pekkari har 1 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Pekkari Svensson Kultur AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-06-04.

Sofia Pekkari är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 188 000 kr i 1 av de bolag som Sofia Pekkari äger eller kontrollerar.

Sofia Pekkaris utdelning genom direkt ägande eller via bolag var åtminstone 95 880 kr och som mest 141 000 kr beroende på exakt ägande.

För de två senaste åren 2020 ‐ 2021 har Sofia Pekkaris sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till mellan 189 210 kr och 278 250 kr.

Bolag Genom Andel
Pekkari Svensson Kultur AB Personlig kontroll 51-75 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Sofia Pekkari har 1 personkopplingar, varav 1 st är män, 0 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 39 år.

2018

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!