Omids jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Omid Khansari har 3 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Khansari produktion AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-06-08.

Omid Khansari är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2022 gjordes utdelning på totalt 68 000 kr i 1 av de bolag som Omid Khansari äger eller kontrollerar.

Omid Khansaris utdelning var 68 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2021 ‐ 2022 har Omid Khansaris sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 234 000 kr.

Bolag Genom Andel
Khansari produktion AB Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Omid Khansari har 3 personkopplingar, varav 3 st är män, 0 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 56 år.

2023

2017

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!