Jarlfood AB
556773-3208
Stockholm
Bolagsöversikt & nyckeltal
Nyckeltal
Nyckeltal 2023-12
Omsättning | 211 tkr |
Res. e. fin | 58 tkr |
Årets resultat | 58 tkr |
Summa tillgångar | 243 tkr |
Visa samtliga bokslut |
Vinstmarginal
27,49%
Kassalikviditet
343,66%
Soliditet
70,78%
Bruttomarginal
27,49%
Telefonnummer
Inga telefonnummer registrerade
Adress
Jarlfood ABc/o HENRIK JARL
BIRGER JARLSGATAN 53
111 45 Stockholm
Anmärkningskontroll
Kreditupplysning med viktig information:
Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut
registrerat.
Kontrollerat 2024-05-25
Bolagsinformation
Org.nummer: | 556773-3208 |
Verkställande direktör: | Henrik Jarl |
E-post: | Lägg till e-post |
Hemsida: | Lägg till hemsida |
Bolagsfakta
Antal anställda: | - |
Telefonabonnemang: | - |
Snittlön: | 0 kr/år |
Utdelning (2023): | 50 000 kr |
Fordonsinnehav
Verksamhet & status
Verksamhetsbeskrivning
förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
Bolaget skall även bedriva restaurang- och cateringverksamhet.
Firmatecknare
Status: | Bolaget är aktivt |
---|---|
Registrerat: | 2008-12-18 |
Arbetsgivare: | Ja |
F-Skatt: | Ja |
Momsregistrerad: | Ja |
Bolagsform: | Aktiebolag |
Länssäte: | Stockholm |
Kommunsäte: | Stockholm |
Svensk näringsgrensindelning:
69201 - Redovisning och bokföring
Ekonomi & status
Anmärkningskontroll på Jarlfood AB
Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat.
Kontrollerat 2024-05-25
Företagsfinansiering
Väx ditt företag med ett företagslån. Besked inom 48 timmar utan krav på säkerhet. Ansök här!
Företagsfinansiering
Väx ditt företag med ett företagslån. Besked inom 48 timmar utan krav på säkerhet. Ansök här!
Fordon registrerade på Jarlfood AB
Bokslut & nyckeltal
Omsättning & resultat för Jarlfood AB
Alla siffror anges i hela tusental.
Årsredovisningar från Jarlfood AB
Ladda ner de senaste årsredovisningarna från Jarlfood AB
För att ladda ner årsredovisningar så måste du vara inloggad på Merinfo.
Du registrerar dig snabbt, säkert och kostnadsfritt med BankID.