Bullbon Bageri AB
556810-1744
Stockholm
Bolagsöversikt & nyckeltal
Nyckeltal
Nyckeltal 2022-12
Omsättning | 165 tkr |
Res. e. fin | 80 tkr |
Årets resultat | 82 tkr |
Summa tillgångar | 380 tkr |
Visa samtliga bokslut |
Vinstmarginal
520,00%
Kassalikviditet
150,40%
Soliditet
33,68%
Bruttomarginal
520,00%
Telefonnummer
070-925 70 29 (Mobil)
072-890 55 62 (Mobil)
076-554 86 37 (Mobil)
073-724 58 95 (Mobil)
Visa alla telefonnummer (inklusive operatör)
Anmärkningskontroll
Kreditupplysning med viktig information:
Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut
registrerat.
Kontrollerat 2024-04-30
Bolagsinformation
Org.nummer: | 556810-1744 |
Styrelseledamot: | Stefan Häge |
E-post: | Lägg till e-post |
Hemsida: | Lägg till hemsida |
Bolagsfakta
Antal anställda: | - |
Telefonabonnemang: | 20 st |
Snittlön: | 0 kr/år |
Utdelning (2022): | 0 kr |
Fordonsinnehav
Verksamhet & status
Verksamhetsbeskrivning
produktion av bageriprodukter samt därmed förenlig verksamhet.
Firmatecknare
- ledamoten
- suppleanten
Status: | Bolaget är aktivt |
---|---|
Registrerat: | 2010-06-01 |
Arbetsgivare: | Ja |
F-Skatt: | Ja |
Momsregistrerad: | Ja |
Bolagsform: | Aktiebolag |
Länssäte: | Stockholm |
Kommunsäte: | Stockholm |
Svensk näringsgrensindelning:
Bransch:
Ekonomi & status
Anmärkningskontroll på Bullbon Bageri AB
Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat.
Kontrollerat 2024-04-30
Företagsfinansiering
Väx ditt företag med ett företagslån. Besked inom 48 timmar utan krav på säkerhet. Ansök här!
Företagsfinansiering
Väx ditt företag med ett företagslån. Besked inom 48 timmar utan krav på säkerhet. Ansök här!
Fordon registrerade på Bullbon Bageri AB
Bokslut & nyckeltal
Omsättning & resultat för Bullbon Bageri AB
Alla siffror anges i hela tusental.
Årsredovisningar från Bullbon Bageri AB
Ladda ner de senaste årsredovisningarna från Bullbon Bageri AB
För att ladda ner årsredovisningar så måste du vara inloggad på Merinfo.
Du registrerar dig snabbt, säkert och kostnadsfritt med BankID.