Gå inte miste om potentiella kunder

Varje dag görs över 700.000 sökningar på Merinfo.se – Sveriges snabbast växande söksajt. Med ett annonspaket ökar du synligheten och får fler kunder till ditt företag.

Se paket & priser

Några av våra 4.000 nöjda kunder

Så funkar det

Hjälp kunder att snabbt nå ditt företag med klickbara länkar

I alla annonspaket från Merinfo.se ingår det länkar. Det betyder att kunderna snabbt och enkelt kan komma i kontakt med er via e-post eller läsa mer om ert företag på hemsidan.

Hitta nya kunder med sökord som ni själva väljer

Varje gång någon använder sökord som ni valt ut visas ert företag i resultatet, i det aktuella området. Kunden ser direkt vilka tjänster eller produkter som ni erbjuder. Sökorden förbättrar även er position hos Google.

Stärk ert varumärke med informationstext och logotyp

Er logotyp syns i toppen av informationsrutan. Informera besökaren om er verksamhet med en text som ni själv skriver. Ge referenser och kundbetyg som visar att ni är en seriös aktör i er bransch.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaren på dina frågor?
Kontakta kundtjänst

Sökorden ska spegla er verksamhet, tjänster och produkter. Eftersom sökorden indexeras av Google är det viktigt att välja de sökord som ofta används inom er bransch. Ju fler sökord som ni väljer, desto bättre blir utfallet och sannolikheten att kunderna hittar just ert företag.

Nej, de tre annonspaketen har en fast avgift, oavsett antalet klick annonsen skapar.

Merinfo är Sveriges snabbast växande söksajt som ökar tillgängligheten för ditt företag. Merinfo skapar också mest trafik via Google, jämfört med andra söksajter.

När din annonsperiod når sitt slut förnyas avtalet löpande, antingen för 12 eller 1 månad. Annonseringen avslutas när den sägs upp.

Ja, och ni väljer själva hur ni vill utforma er välkomsttext eller informationstext. Tänk på att få med det viktigaste i början på texten. Var noggrann med stavningen. En tydligt beskrivande text utan stavfel bidrar till att ert företag framstår som seriöst och trovärdigt.

Är ni redo att komma igång?

Klicka på Börja synas och fyll i uppgifterna för ert företag. Det tar bara några minuter att öka synbarheten och hitta nya kunder. Behöver ni hjälp går det bra att kontakta vårt säljteam.

Börja synas Kontakta säljteamet