Kjells jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Kjell Wallmark har 4 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är The night is darkest before the dawn production AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-01-28.

Kjell Wallmark är verklig huvudman eller företrädare för 2 st bolag.

Bolag Genom Andel
Kommunikationstjänster i Norrbotten AB Personlig kontroll 100 %
The night is darkest before the dawn production AB Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Kjell Wallmark har 2 personkopplingar, varav 0 st är män, 2 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 53 år.

2019

2016

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!