Samuels jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Samuel Fröler har 2 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är AB Howler Monkey.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-01-29.

Samuel Fröler är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 50 000 kr i 1 av de bolag som Samuel Fröler äger eller kontrollerar.

Samuel Frölers utdelning var 50 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2020 ‐ 2021 har Samuel Frölers sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 100 000 kr.

Bolag Genom Andel
AB Howler Monkey Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Samuel Fröler har 4 personkopplingar, varav 3 st är män, 1 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 60 år.

2022

2016

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!