Fares jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Fares Hallencreutz Fares har 5 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Hazelight Studios AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2022-10-01.

Fares Hallencreutz Fares är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 540 000 kr i 1 av de bolag som Fares Hallencreutz Fares äger eller kontrollerar.

Fares Hallencreutz Fares utdelning var 540 000 kr före skatt.

Bolag Genom Andel
Jardman Haris Production AB Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Fares Hallencreutz Fares har 2 personkopplingar, varav 2 st är män, 0 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 50 år.

2019

2018

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!