Lucianos jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Luciano Astudillo Carbonell har 2 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Idéstugan AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-02-03.

Luciano Astudillo Carbonell är verklig huvudman eller företrädare för 2 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 300 000 kr i 1 av de bolag som Luciano Astudillo Carbonell äger eller kontrollerar.

Luciano Astudillo Carbonells utdelning var 300 000 kr före skatt.

Bolag Genom Andel
Idéstugan AB Personlig kontroll 100 %
STIFT O PALME MINNESF.F INTERNATION.FÖRSTÅELSE Personlig kontroll 1-25 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Luciano Astudillo Carbonell har 17 personkopplingar, varav 5 st är män, 3 st är kvinnor och 9 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 51 år.

2023

2022

2019

2016

2010

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!