Stefans jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Stefan Attefall har 5 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Heimstaden Bostad AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2022-09-29.

Stefan Attefall är verklig huvudman eller företrädare för 2 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 100 000 kr i 1 av de bolag som Stefan Attefall äger eller kontrollerar.

Stefan Attefalls utdelning genom direkt ägande eller via bolag var åtminstone 26 000 kr och som mest 50 000 kr beroende på exakt ägande.

För de två senaste åren 2020 ‐ 2021 har Stefan Attefalls sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till mellan 182 000 kr och 350 000 kr.

Bolag Genom Andel
Solidus AB Personlig kontroll 26-50 %
STIFT PINGSTFÖRSAML SKOL- O KURSVERKSAMHET Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!