Helenas jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Helena Ekholm har 3 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Studio Östersund AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-03-21.

Helena Ekholm är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2022 gjordes utdelning på totalt 188 000 kr i 1 av de bolag som Helena Ekholm äger eller kontrollerar.

Helena Ekholms utdelning var 188 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2021 ‐ 2022 har Helena Ekholms sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 372 000 kr.

Bolag Genom Andel
DH Elit AB Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Helena Ekholm har 3 personkopplingar, varav 1 st är män, 2 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 42 år.

2019

2009

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!