Magnus jobb & styrelseuppdrag

Bolagsengagemang

Magnus Svenungsson har 1 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Svenungsson Media AB.

Verklig huvudman

Data senast uppdaterad 2023-01-29.

Magnus Svenungsson är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag.

För året 2021 gjordes utdelning på totalt 50 000 kr i 1 av de bolag som Magnus Svenungsson äger eller kontrollerar.

Magnus Svenungssons utdelning var 50 000 kr före skatt.

För de två senaste åren 2020 ‐ 2021 har Magnus Svenungssons sammanlagda utdelning, enligt de senast gjorda boksluten, uppgått till 175 000 kr.

Bolag Genom Andel
Svenungsson Media AB Personlig kontroll 100 %

En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontrollerar exempelvis ett företag eller en förening. En verklig huvudman kan också vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem.

De flesta företag och föreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Nystartade företag och föreningar måste anmäla inom fyra veckor.

2015 antog Europaparlamentet ett nytt penningtvättsdirektiv. Enligt direktivet måste alla EU-länder ha ett register över verkliga huvudmän.

Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Informationen om vem som är verklig huvudman ska bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Personkopplingar

Magnus Svenungsson har 1 personkopplingar, varav 0 st är män, 1 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 52 år.

2019

Använd vårt API för att hämta data om personer, företag, telefonnummer eller fordon. Kom igång!