Morekontor säljer italienska kontorsmöbler

Morekontor firar 10 år med försäljning av italienska kontorsmöbler.

Det började med en resa till Italien för 10 år sedan. Målet var att hitta inspiration till nya spännande kontorsmöbler för den svenska marknaden. Italien har alltid haft god tradition att erbjuda spännande produkter till bra priser. Så det var inte en slump att just Italien var utvalt.

”Vi åkte runt 14 dagar i Italien och handplockade ett sortiment som skulle stämma in på den kravlista som vi utgick ifrån. Huvudmålet var att hitta produkter som höll god kvalitet och dessutom tilltalande designmässigt. Därefter har de blivit många nya resor till Italien för att delaktigt följa med i utvecklingen. Det har varit och är en spännande resa.”

Morekontor.se är handelsplatsen för att köpa italienska kontorsmöbler. Som stöd till e-handeln finns det idag utställning i Halmstad och via partner i Stockholm.
Morekontor säljer och levererar kontorsmöbler till hela Norden. Med fasta montörer i Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuds full service på plats. Det viktigt att kunna leverera på rätt tid och med den efterfrågade servicegrad som kunden efterfrågar. ”Kunden ska mer eller mindre ha möjligheten att öppna dörren klockan 8 på morgonen och börja arbeta på eftermiddagen när våra montörer är klara.” Att beställa till inbärning och montering är oerhört bekvämt för den som uppskattar det.

Att sälja kontorsmöbler med e-handel är smidigare än det någonsin varit. 
När man besöker Morekontor.se inser man att de har ett sortiment som sticker ut och det är lätt att fastna för de eleganta skrivborden och stolarna. Det är lätt att bygga sin egen unika stil som verkligen sticker ut.

Vi kan enkelt rita upp ett kontor på distans och presentera en helhetslösning för kunden på några timmar. Vi går igenom skisser och renderade 3d bilder med kunden, som mer eller mindre får ett nytt kontor inom 3-4 veckor efter ett samtal med oss.

Idag är Morekontor en helhetsleverantör och har kompletterat sitt sortiment av kontor- samt konferensmöbler med ex akustikprodukter som ljudabsorbenter och skärmväggar. Snygga ljudabsorberande tavlor på väggarna är en sådan produkt.

Man har även lanserat två nischade kategorier ”väldigt billigt” och ”väldigt snabbt”

Serien Basic erbjuder extremt prisvärda skrivbord, elstativ och konferensbord.

Med serien XPRESS kan man få möbler levererade omgående.

Vi klarar upp till 30 st kompletta arbetsplatser inom 1 vecka.

Oavsett om du söker en enklare inredning eller en mer exklusiv och varumärkes byggande interiör hittar du det söker hos Morekontor.

Besök Morekontor.se

Artikel i samarbete med Morekontor.

Denna artikel är en annons

Läs mer.