Bafab har blivit Rekomo

Förut hette vi Bafab, men vid årsskiftet bytte vi namn till Rekomo.

Det är vi med den gröna loggan som för tankarna till hållbarhet och kontorsinredning. Trots vår något udda start som involverade en scanner i miljonklassen har vi i princip alltid försett svenska kontor med begagnade kontorsmöbler till ett riktigt bra pris. Vår affärsidé är dock den samma som tidigare: Snygga, kvalitativa och hållbara möbler till ett bra pris.

Miljö

Vi tar hand om begagnade möbler. Restaurerar, byter ut dåliga delar och fixar till dem. Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka kontorsmöbler tänker vi på miljön. Det gör även våra kunder när de väljer att handla hos oss. Ett slutet kretslopp där vi återanvänder så mycket som möjligt utan att tumma på kvalitén.

Kvalitet

Våra kontorsmöbler är kvalitetstestade av Sveriges kontorselit, av bland andra ingenjörer, chefer, konsulter och telefonförsäljare. Vi köper gärna in möbler från kvalitetsmärken så som Isku, Lammhults, Kinnarps, Abstracta, Horreds och Mitab. Vi lägger stor omsorg på att ta hand om möblerna; är något trasigt eller smutsigt åtgärdar vi det innan försäljning. För oss är det viktigt att våra möbler ska kännas som nya vid leverans och med lång erfarenhet vet vi vad som håller måttet och vad som gjort sitt och istället går till återvinning.

Prisvärt

Begagnade kvalitetsmöbler till Sveriges kanske bästa pris. Eftersom någon annan redan har använt möblerna och stått för den största värdeminskningen kan vi hålla låga priser. Vår policy är att ligga på halva nypriset eller lägre. Det i kombination med stora inköpsvolymer av nytillverkade möbler, vilket pressar priserna, gör oss till kanske Sveriges mest prisvärda möbelleverantör.

Service

Vi har en lång historia av att jobba med kontorsmöbler. Det har vi gjort i mer än 20 år och planerar att fortsätta i minst 20 år till. Därför krävs det att vi hela tiden hjälper våra kunder med råd och service av högsta klass. Genom att våra lager och showrooms i Stockholm, Göteborg och Malmö ständigt fylls på med möbler som är till försäljning kan vi i de flesta fall erbjuda marknadens snabbaste leveranser.

Hållbarhet på köpet

Att arbeta hållbart har nästan blivit en standardfras inom företagsvärlden, men vad betyder det egentligen? För oss är det enkelt och konkret: När du köper begagnade kontorsmöbler av oss värnar du både om miljön och din plånbok, det är hållbart. Relationen till våra kunder är det viktigaste vi har, därför gör vi alltid vårt yttersta för dig. Med en god och hållbar relation kan vi växa tillsammans, det är Hållbarhet på köpet.

Läs mer om hur Rekomo kan hjälpa dig!

Denna artikel är en annons